Zwolsche Badminton Club


Welkom bij de Zwolsche Badminton Club

opgericht 12 januari 1958
Eindejaarsbitterballentoss
woensdag 16 mei 2018 15:00

Het einde van het seizoen is in zicht en wat betekent dat? Juist: de eindejaarsbitterballentoss!! En wel op 15 juni a.s.

Wat houdt zo’n toss in? Iedereen, vanaf zo'n 16 jaar, schrijft zich individueel in, met vermelding van je speelsterkte (bijvoorbeeld 4e divisie, competitie 4e klasse, gevorderde recreant enzovoorts). Vervolgens worden op de avond zelf dubbels of mixen samengesteld, die dan zoveel mogelijk tegen spelers van gelijke sterkte gaan spelen. De kans bestaat dat we na een uur besluiten om de héle boel door elkaar te gooien, dus niks spelen op sterkte… dit is de laatste keer door velen gewaardeerd. Maar: als daar geen behoefte aan is, dan doen we het niet! De klant is tenslotte koning.
Iedereen mag zich inschrijven, ook badmintonners die niet bij ZBC spelen. Graag zelfs! Zo maak je grote kans om te spelen met badmintonners met wie je nog nooit hebt samengespeeld en die je misschien zelfs helemaal niet kent.
De kosten bedragen een lousy € 4,- per persoon. En die worden uitsluitend besteed aan de aanschaf van bitterballen en 1 consumptie. Voor de kosten hoef je het dus niet te laten, voor de gezelligheid al helemaal niet! Wel graag gepast betalen…

In 2017 bij de eindejaarstoss was de hal helemaal gevuld, meld je dus gauw aan want vol is vol.